ΚΥΝΗΓΙ : ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ - ΣΕΒΑΣΜΟΣ- ΑΓΑΠΗ

"...κι' αποδίδεται στον εαυτό του, τέτοιος που ήταν ο άνθρωπος στη χαραυγή του κόσμου:

....Μονοκόματος, Αφρόντιστος, Ίσιος κι' Ελεύθερος..."

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Έναρξη 2009

Τα μεγάλα σχέδια του commander για τρυγόνια στον Έβρο δεν ευωδόθηκαν. Άς όψεται ο... ερωτευμένος. Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Αστυνόμος και ο Μολυβένιος εμφανίστηκαν από το πουθενά και έτσι όλοι μαζί δώσαμε το ραντεβού για την έναρξη.
Η έναρξη λοιπόν, μας βρήκε και φέτος στην Κωπαϊδα και δεν μας άφησε παραπονεμένους. Τα σκυλιά πήγαν αρκετά καλά παρά την πολύμηνη αποχή. Λίγος κόσμος, όχι πολύ ζέστη, και 4-5 ορτυκάκια για τον καθένα ήταν καλά. Απών ο Σεβάσμιος που είχε πάει στη Λευκάδα. Τα αποτελέσματά του θα τα μάθουμε μετά.
Δυστυχώς ακολούθησε η μεγάλη πυρκαγιά και που όρεξη να πάει κανείς κυνήγι. Αλλοίμονο στην έρημη χώρα, αλλοίμονο στη φύση που θα την αναλάβει "Φορέας Διαχείρησης".
Επιστρέφοντας από Καμμένα Βούρλα χθες το μεσημέρι είδα και την πυρκαγιά στη Λιβαδώστρα. Η Λιβαδώστρα είναι το τσιχλοτόπι που κυνηγάμε εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον και που μας έκανε κυνηγούς. Τελευταία την είχαμε εγκεταλείψει, αλλά πάντα ξέραμε ότι ήταν εκεί και μας περίμενε να γεμίσουμε ένα άδειο Σαββατοκύριακο όταν δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Κρίμα!!!
Όταν έγραψα τις παραπάνω γραμμές δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος της καταστροφής. Τι να πεις και τι να γράψεις μπροστά στη νέα καταστροφή. Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Να δούμε τι θα μείνει τελικά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου