ΚΥΝΗΓΙ : ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ - ΣΕΒΑΣΜΟΣ- ΑΓΑΠΗ

"...κι' αποδίδεται στον εαυτό του, τέτοιος που ήταν ο άνθρωπος στη χαραυγή του κόσμου:

....Μονοκόματος, Αφρόντιστος, Ίσιος κι' Ελεύθερος..."

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Σκοπευτήριο Παρνης, η Συνέχεια...

Παρ' όλες τις τρικλοποδιές των λαμόγιων και των δήθεν ευαισθητων οικωλόγων, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι το σκοπευτήριο ξανανοίγει από την επόμενη εβδομάδα. Οι άνθρωποι του συλλόγου έλαβαν όπως υπολόγιζαν προσωρινή άδεια λειτουργίας αφού κατέθεσαν και τη μελέτη περιβαλοντολογικών επιπτώσεων. Άντε να δούμε τι μέλει γεννέσθαι...

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια ΝΤΟΥΦΕΚΟΣΚΙΑΧΤΕΣ !!
    Καλές σκοπεύσεις.
    Κοιτάξτε μην αφήσεται τιποτα όρθιο.
    Ειναι πολύ σημαντική δραστηριότητα μετά απο τέτοια καταστροφή μέσα σε Εθνικό Δρυμό να δημιουργηθεί σκοπευτήριο, μεγάλη ευκαιρία, μην χαθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ,
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ανώνυμε φίλε, σου επιστρέφω την ειρωνία γιατί αφ' ενός δεν γνωρίζεις τι είναι ένα σκοπευτήριο και πως λειτουργεί και αφ' ετέρου δεν γνωρίζεις (ή μήπως αποκρύπτεις??) ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι αποχαρακτηρισμένος εδώ και είκοσι χρόνια και αποτελούσε χώρο χωματερής. Επι πλέον θα πρέπει να μας πείς πως ακριβώς επηρεάζει το περιβάλλον και τι καταστρέφει η λειτουργία του συγκεκριμένου σκοπευτηρίου. Η άγνοια συγχωρείται, η εμπάθεια όχι. Φαντάζομαι ότι με το κλέισιμο του Σκοπευτηρίου λύνονται όλα τα προβλήματα του Εθνικού Δρυμού και αποδίδεται το περιβάλον άσπιλο και αμόλυντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή